Concert a Montblanc

El passat 29 d’agost, al Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, vam fer un concert, i va ser preciós! Estic molt molt molt agraïda! Primer de tot perquè es va fer a un poble que estimo moltíssim, i sentir que canto a casa per a mi és un gust immens. I en segon lloc, perquè vàreu ser un públic increïble, que tot i no tenir gaire idea del que aniríeu a veure vau saber respondre i acollir tota la meva música. I això mai es pot donar per suposat!

Que necessari arriba a ser el fer les coses en directe, l’apostar per la cultura en acció, per l’aquí. Per això volia agraïr a tot l’equip de Tècnics de Poble, per dur aquest mateix projecte de tornar a fer música en viu, i per confiar en mi un cop més. I de nou volia agraïr a la Clara González, pel violoncel i (aquest cop, com a novetat) les veus acompanyants, i el meravellós Lucas Gonzalvo, per continuar intuïnt-me i entenent-me des de la percussió. Són realment genials!

Em fa molta ilusió, també, compartir-vos un petit bocí d’una cosa bonica que va succeïr al concert: i és que érem quatre generacions de dones en una mateixa sala. Hi va estar la meva besàvia, la meva àvia, la meva mare i jo. I sé que potser sembla irrellevant, però m’agrada saber que en cada concert es donen petits detalls que fan que cada un d’aquests sigui sempre una novetat, un imprevist, i una vivència excepcional. I que bonic celebrar-ho des de la presència i la vida d’aquestes tres dones que han fet que jo ara existeixi!